31 de març de 2013

REGAL DE NAIXEMENTCada cop que he fet algun regal per al naixement del fill d'algun amic o familiar he optat per regalar coses pràctiques i útils, tant per als pares com per al nadó.

Els bolquers sempre són d'agraïr, perquè es gasten moltíssims i perquè al preu que van suposen una despesa important per als pares. Per altra banda, també m'agrada regalar alguna cosa que la personeta que ha nascut pugui conservar: una joguina, una manteta, un nino de drap per dormir ....


La millor convinació... un pastís de bolquers! amb nino i miniàlbum de fotos incorporat!!

En aquesta ocasió m'han demanat que preparés el regal pel naixement d'una nena, amb dos germans grans, vet aquí el perquè dels Chupa Chups i els palotes ;-)Cada vez que he hecho un regalo para el nacimiento del hijo del algún amigo o familiar he optado por regalar cosas prácticas, tanto para los padres como para el bebé.

Los pañales siempre son de agradecer, porqué se gastan muchísimos y porqué al precio que van suponen un gasto importante para los padres. Por otro lado, también me gusta regalar algo que la personita que ha nacido pueda conservar: un juguete, una mantita, un muñeco de trapo para dormir...

La mejor convinación... un pastel de pañales! com muñeco y miniálbum incorporado!! 

En esta ocasión me han pedido que prepare el regalo para el nacimiento de una niña, con dos hermanos mayores, he aquí el porqué de los Chupa Chups y los palotes ;-)
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


M'encanten els vostres comentaris!!!