18 de març de 2015

Som-hi, primera targeta de tres amb xebró

Hola hola!!!

Ho se, us havia abandonat, però el mes de febrer ha sigut de bojos, i el de març pinta igual, així que aprofitant que aquesta setmana no em toca treballar m'hi he posat i he fet tres targetes pel repte que ens proposa Susana de Molt Craft des de 3 Flowers. No tinc gaire temps així que aniré al gra amb la targeta núm. 1, aquí la teniu:

Lo sé, os había abandonado, pero el mes de febrero ha sido de locos y el de marzo pinta igual, así que aprovechando que esta semana no me toca trabajar me he puesto a ello y he hecho tres tarjetas para el reto que nos propone Susana de Molt Craft desde 3 Flowers. No tengo demasiado tiempo así que iré al grano con la tarjeta núm. 1, aquí la tenéis:


Jiji! Ja he dit que tinc poc temps però no em puc resistir a explicar-vos com va anar la història... jo i els nens!! L'altre dia vaig estar fent un taller infantil i vaig acabar fatal, ratlladíssima!! Tot anava de perles fins que vaig treure el troquel "Hola" de "La Pareja Creativa". Jo tota emocionada i orgullosa de tenir-lo, per fi... quan sento la primera veueta que deixa anar una rialleta i diu... "Hola Lola!!!". Em vaig quedar estupefacta!. I els hi va fer gràcia, tanta que van repetir la frase fins a la sacietat. El taller va ser al matí, doncs a les 2 de la matinada em posava a fer la targeta més delirant de la meva vida, amb les veuetes de les nenes clavades a les orelles dient "Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola!

Jiji! Ya he dicho que tengo poco tiempo pero no me puedo resistir a explicaros como fue la historia... yo y los niños!! El otro día estuve haciendo un taller infantil y acabé fatal, ralladísima!! Todo iba de perlas hasta que saqué el troquel "Hola" de  "La Pareja Creativa", Yo toda emocionada y orgullosa de tenerlo, por fin... cuando oigo la primera vocecilla que suelta una risita y dice... "Hola Lola!!!". Me quedé estupefacta!. Y les hizo gracia, tanta que repitieron la frasecita hasta la saciedad. El taller fue por la mañana, pues a las 2 de la madrugada me ponía a hacer la tarjeta más delirante que he hecho en mi vida, con las vocecillas de las niñas clavadas en las orejas diciendo "Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola! Hola Lola!Per fer la targeta vaig embossar la transparència, vaig posar davant el paper decorat i darrera la base de la targeta de la mateixa mida que la part de davant. Vaig retallar el xebró negre de goma eva amb purpurina a partir d'un mini stencil de Heidi Swapp (sí, amb tisores, uf!), vaig adaptar la mida del troquel de fals cosit a la mida que m'interessava i vaig troquelar l'Hola en cartolines de colors per muntar l'Hola Lola!.

Para hacer la tarjeta embosé la transparencia, puse delante el papel decorado y detrás la base de la tarjeta de la misma medida que la parte de delante. Recorté el chevron negro de goma eva con purpurina a partir de un mini stencil de Heidi Swapp (sí, con tijeras, uf!), adapté la medida del troquel del falso cosido y troquelé el Hola en cartulinas de colores para montar el Hola Lola!

Espero que us hagi agradat! Seguidament us ensenyo les altres dues targetes, sísí! Avui hi ha dues entrades més!

Espero que os haya gustado!! Seguidamente os enseño las otras dos tarjetas, sísí! Hoy hay dos entradas más!

Petons & Besos

5 comentaris:

 1. Hola Lola jajajajajaj me encantan las historias que hay detras de las tarjetas y esta es sensacional! y qué bien queda la transparencia embossada dios mio!!!! me encanta la tarjeta entera! Un besote y mil gracias por participar con nosotras en 3flowers retos de tarjetas, voy a ver las siguientes tarjetas.

  ResponElimina
 2. Quina passada!! La transparència embossada queda precioooosa!! I quina gràcia el "Hola Lola"!! Pero mira, de tot se'n treu inspiració! Petons!

  ResponElimina
 3. Un tajeta muy divertida, me ha gustado mucho lo bien que has usado los recursos.

  ResponElimina
 4. Que monada!! Es super bonita!! De verdad que me has dejado con la boca abierta, me gusta mucho (y eso que los chevron no me gustan) pero el negro me ha encantado!!
  Y mira la gracieta de Hola, Lola, al final ha quedado muy simpática!!

  ResponElimina
 5. Hola, Lola!!! Jajajajaja!
  Ja em va explicar la Mònica una d'aquestes trobades scraperes que vas fer amb les nenes i mames, santa paciència la teva!!! Però si ha de servir perquè et surtin targetes tan acolorides i amb tants trucs que la resta de mortals posarem en marxa (utilitzar l'stencil com a plantilla, retallar paraules...), benvingudes siguin les teves "ratllades" (sense que t'hi vagi la salut, és clar!).
  I......... me'n vaig a veure la teva segona obra ;)
  Fins ara!

  ResponElimina


M'encanten els vostres comentaris!!!